You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Düzen Odası Yangın Kapıları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının üstı rabıta otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapsı camlı olur.

Yangın baplarının üretim amacı sima sağlamlığını yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve basit bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayıcı bir pusattır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne esaslı oluşturulan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bağırsakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya menşe vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Kızılüminyum baplar, ahşap kapılar ve çelik kapılar imalatında maksut niteliklere nazaran farklı özellikte baplar da binaların mimari dokumasına yahut bapların kullanılacağı sektöre gereğince başka olabilmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak dâhilin kullanılmaktadırlar.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında hiçbir tarafıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en az 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Yangın bapları son radde önemlidir. Yangını denetleme altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz karınin kalp pili gibidir! Bu blog kırsında kapı fiyatlarını ve sizin kucakin en iyisini nite seçeceğinizi tartışacağız.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Z tipi yangın merdivenleri yalın kollu diye tabir edilen yangın merdivenleridir. Mualla yapılarda Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ani durumlarda insanoğluın hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyelerine imkân sağlayan en muteber yangın merdivenidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page